Årets Hållbarhetspris inspirerar Västerås näringsliv att satsa på hållbarhet

Guldstänk – Västerås näringslivsgala

Guldstänk är Västerås näringslivsgala med syfte att hylla och uppmärksamma det företagsamma Västerås. Västerås Stad tycker det är viktigt och självklart att på olika sätt uppmärksamma och belöna duktiga entreprenörer i Västerås. Vi är därför en stolt medarrangör till Guldstänk, som är ett starkt varumärke och en viktig arena för företagare i Västerås.

På Guldstänksgalan delas flera olika priser ut till det lokala näringslivet. Kategorierna är Årets Företagare, Årets Marknadsförare, Årets Nystartare, Årets Innovatör, Årets Exportföretag och Årets Hållbarhetspris. Årets Hållbarhetspris delas ut av Västerås stad.

Årets Hållbarhetspris – ett steg i arbetet mot en mer hållbar stad

Näringslivets bidrag är avgörande för att vi ska nå de nya globala utvecklingsmålen, och ett starkt, lokalt näringsliv med hållbara företag ger oss goda förutsättningar för ett långsiktigt hållbart Västerås. Årets hållbarhetspris delas ut av Västerås stad som en del i vårt arbete för att skapa en hållbar stad. Med priset vill Västerås stad uppmuntra lokala företag att arbeta hållbart, och visa att olika företag kan bidra på olika sätt, och att alla kan göra något för att bidra till ett hållbart samhälle.

Vem kan få Årets Hållbarhetspris?

Genom att dela ut Årets Hållbarhetspris under Guldstänk vill Västerås stad lyfta de företag som integrerar hållbarhetsfrågorna i sin affärsstrategi och tar ansvar för den egna verksamheten och samhället. Det är dessa företag som bygger framtiden!

Årets hållbarhetspris delas ut till ett företag i Västerås som på ett föredömligt och inspirerande sätt integrerar hållbarhetsfrågorna i företagets affärsstrategi och tar ansvar för den egna verksamhetens påverkan på branschen och samhället.

Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från staden och näringslivet.

Läs mer

Du kan läsa mer om Guldstänk och Årets Hållbarhetspris på www.guldstank.se

En reaktion till “Årets Hållbarhetspris inspirerar Västerås näringsliv att satsa på hållbarhet

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑