ICA Nära Vallby vinnare av Årets Hållbarhetspris!

ICA Nära Vallby med Daniel Özer i spetsen blev vinnaren när 2018 års Hållbarhetspris av Västerås stad delades ut på Guldstänksgalan. Ett strålande exempel på hur en hållbar affärsstrategi kan ge positiva effekter på både affären och samhället. 

Juryns motivering:
”Vinnaren av Årets Hållbarhetspris är ett strålande exempel på hur en hållbar affärsstrategi kan ge positiva effekter på både affären och samhället. Deras framgångsrika arbete och stora engagemang ger tydliga ringar på vattnet. De är ett föredöme i Västerås och i hela sin bransch genom det sätt som de hanterar några av samhällets just nu största utmaningar.”

Om priset

Västerås stad vill uppmuntra företag att föredömligt och inspirerande integrera hållbarhetsfrågorna i sin affärsstrategi och ta ansvar för den egna verksamhetens påverkan på branschen och samhället.

För att vi ska kunna skapa ett hållbart samhälle behöver alla bidra. Att främja det lokala engagemanget är avgörande för att vi som stad ska lyckas. Genom att dela ut Årets Hållbarhetspris på Guldstänk vill Västerås stad visa att företag kan bidra på olika sätt – att alla kan göra något. ICA Nära Vallby är redan en förebild i sin bransch och vi hoppas nu att de kan inspirera även utanför sin bransch, så väl inom som bortom Västerås gränser.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: