Föreslå företag till Årets Hållbarhetspris

Årets hållbarhetspris delas ut av Västerås stad som en del i arbetet för att skapa en hållbar stad. Med priset vill Västerås stad uppmuntra lokala företag att arbeta hållbart, och visa att olika företag kan bidra på olika sätt, och att alla kan göra något för att bidra till ett hållbart samhälle.

– Jag är enormt tacksam. Det går inte att beskriva hur roligt det är att komma till jobbet efter att vi vann Årets Hållbarhetspris 2017. Det slitet vi har gjort, vi har fått bekräftelse och verkligen gjort skillnad, säger Daniel Özer, från Ica Nära Vallby.

IMG_2432
Daniel Özer från Ica Nära Vallby

Ica Nära Vallby blev vinnarna av Årets Hållbarhetspris 2017 på Guldstänk.

– Anledningen till priset är att vi har jobbat lokalt i vårt närområde med social hållbarhet, ungdomar i utanförskap och försökt att integrera dem i vår verksamhet. Folk är intresserade av vad vi har gjort. Dels politiskt men även andra i branschen som är intresserade att göra likadant.

Hållbarhetsvåg tar fart

Daniel Özer säger att priset har betytt mycket både för honom, men också för hans företag.

– Under året har priset resulterat i flera samarbeten och dörrar har öppnats på lite andra sätt än de gjorde innan. Och vi har fått en enorm återkoppling från kunder och kollegor i branschen. Folk har känt en stolthet över oss. Man märker verkligen att den här hållbarhetsvågen har tagit fart ordentligt, säger Daniel Özer.

På guldstank.se/kandidat kan du föreslå ett företag till Årets Hållbarhetspris. Senast den 6 januari 2019 vill vi ha ditt förslag. Priset delas ut på Guldstänk den 14 mars 2019.

 

FB_cover_mönster mindre

Om Årets Hållbarhetspris

Årets hållbarhetspris delas ut till ett företag i Västerås som på ett föredömligt och inspirerande sätt integrerar hållbarhetsfrågorna i företagets affärsstrategi och tar ansvar för den egna verksamhetens påverkan på branschen och samhället.

Kriterier

  • Priset tilldelas ett företag, inte ideella eller offentligt finansierade verksamheter.
  • Priset är öppet för företag i alla branscher
  • Företaget ska ha betydande verksamhet i Västerås

Företaget ska ha en solid ekonomi. Vi gör en kontroll av företagets ekonomiska ställning via en kreditupplysning samt en skattekontroll för att säkerställa att företaget uppfyller sina skatteskyldigheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: