Utbildning i de globala målen

Hållbarhet handlar om mycket mer än sopsortering och flygskam, det handlar om hur vi är mot varandra och hur väl den globala ekonomin är i balans. Lär dig mer om de globala målen via denna webbutbildning.

Hållbara städer och samhällen, minskad ojämlikhet och god utbildning åt alla. Det är tre av de 17 globala målen för Hållbar utveckling. Men vad betyder de egentligen, och kan du som enskild person göra något för att bidra?

Den här webbutbildningen om Agenda 2030 gör dig till ett hållbarhetsproffs. Det är inte bara bra för ditt CV och för din förmåga att lösa dina arbetsuppgifter, utan också för planeten och alla oss jordbor.

Länk till webbutbildning http://utbildning.fn.se/glokala-sverige/

I utbildningen får du djupare kunskap om vart och ett av de 17 globala målen. Varje del tar 5-10 minuter att genomföra. Du behöver inte göra alla delar i en följd. Du kan också skapa din egen handlingsplan för att ta ditt hållbarhetsarbete vidare.

Den politiska majoriteten i Västerås stad har enats om att Agenda 2030 ska ligga till grund för alla kommunala beslut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: